TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

MakPress - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

Опсервер - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

А1 On - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

Курир - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

24 Вести - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи , во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија , но биле уапсени, објавија грчките медиуми.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

OhridNews - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

ТВ21 - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

Сител - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.

На Родос и Санторини уапсени 27 лица со фалсификувани патни исправи

Во Центар - 16.08.2022

Со фалсификувани патни исправи, во два одвоени случаи, 27 лица, странски државјани, се обиделе од аеродромите на грчкиот острови Санторини и Родос да стигнат во Италија и Германија, но биле уапсени, јави дописничката на МИА од Атина.