TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Намален бројот на огнови на отворено во Скопје

Скопје инфо - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 27 февруари до 4 март, на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само 2 пријави од граѓаните кои се проследени кај инспекторите на Град ...

Град Скопје: Намален бројот на огнови на отворено

Press24 - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13.02 до 19.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само 5 пријави од граѓаните.

Град Скопје: Намален бројот на огнови на отворено

Макфакс - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до 19 февруари на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само пет пријави од граѓаните.

Намален бројот на огнови на отворено

24Инфо - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13.02 до 19.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само 5 пријави од граѓаните.

Минатата недела намален бројот на огнови на отворено во Скопје

Сител - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до 19 февруари на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само пет пријави од граѓаните.

Намален бројот на огнови на отворено во Скопје

Скопје1 - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13.02 до 19.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само 5 пријави од граѓаните.

Само пет пријави од граѓаните за огнови на отворено минатата недела во Скопје

Слободен Печат - 21.02.2020

Како што соопшти Град Скопје, сите пријавени огнови на отворено во текот на изминатата недела се проследени кај градските инспектори за да покренат постапка против сторителите. Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до ...

Во текот на минатата недела намален бројот на огнови на отворено во Скопје

Бизнис Вести - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13.02 до 19.02.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само 5 пријави од граѓаните.

Град Скопје: Намален бројот на огнови на отворено

MTM - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до 19 февруари на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само пет пријави од граѓаните.

Град Скопје: Намален бројот на огнови на отворено

Локално - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до 19 февруари на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само пет пријави од граѓаните.

5 регистрирани огнови во Скопје во текот на минатата недела

MakPress - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до 19 февруари на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само пет пријави од граѓаните.

Намален бројот на огнови на отворено

Вечер - 21.02.2020

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 13 до 19 февруари на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала само 5 пријави од граѓаните.