TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Учениците од ОУ „Вера Јоциќ” во Хиподром добија современа спортска сала

ММС - 25.01.2021

Пуштена е во употреба новата спортска сала во основното училиште „Вера Јоциќ”, во населба Хиподром, Општина Гази Баба. „Повеќе од 10 години учениците немаа функционална спортска сала, а наставата ја одржуваа во училишниот хол.

Заев: По повеќе од десет години учениците од ОУ „Вера Јоциќ” во населба Хиподром имаат современа спортска сала

24Инфо - 25.01.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во рамки на ОУ „Вера Јоциќ”, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Училиштето во Стајковци ќе добие нова спортска сала

Макфакс - 24.01.2021

Со спортските сали во училиштата во Стајковци, Страчинци и Булачани, сите основни училишта во Општина Гази Баба добиваат услови за одржување на наставата по физичко како грижа на централната власт и на општината за младите, изјави премиерот, Зоран ...

(ВИДЕО) Заев: Со спортските сали во училиштата во Стајковци, Страчинци и Булачани, сите основни училишта во Општина ...

Бриф - 24.01.2021

Денеска претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски и директорката на основното училиште „Кирил и Методиј” во село Стајковци, Анита Ангеловска направија увид ...

Премиерот Заев во посета на село Стајковци по повод изградбата на нова спортска сала

Канал5 - 24.01.2021

Премиерот Зоран Заев, попладнево присуствуваше на почекот на изградбата на нова спортска сала во скопско Стајковци. Tаму е Јана Јосифовска.За што се говореше Заев? Во видеото погледнете го целиот ...

ВО ЖИВО: Обраќање на премиерот Заев и градоначалникот на Гази Баба, Георгиевски

Слободен Печат - 24.01.2021

Обраќање и изјави на премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски во село Стајковци по повод изградбата на нова спортска ...

Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Стајковци

Опсервер - 24.01.2021

– Во ООУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Ќе се гради нова спортска сала во скопско Стајковци

Слободен Печат - 24.01.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, денеска заедно со градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, во 14 часот ќе направат увид во ОУ „Кирил и Методиј” во село Стајковци каде ќе започне изградба на нова ...

ООУ „Кирил и Методиј” во Стајковци ќе добие нова спортска сала

Слободен Печат - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј” во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј” во Стајковци

24Инфо - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј” во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Заев: Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Стајковци

iPortal - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Стајковци

Локално - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

(ВИДЕО) Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Стајковци

Frontline - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Училиштето во Стајковци ќе добие нова спортска сала

Вечер - 24.01.2021

Со спортските сали во училиштата во Стајковци, Страчинци и Булачани, сите основни училишта во Општина Гази Баба добиваат услови за одржување на наставата по физичко како грижа на централната власт и на општината за младите, изјави премиерот, Зоран ...

ВИДЕО: Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Стајковци

А1 On - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Училиштето во Стајковци ќе добие нова спортска сала

Н.Македонија - 24.01.2021

Со спортските сали во училиштата во Стајковци, Страчинци и Булачани, сите основни училишта во Општина Гази Баба добиваат услови за одржување на наставата по физичко како грижа на централната власт и на општината за младите, изјави премиерот, Зоран ...

Училиштето во Стајковци ќе добие нова спортска сала

MTM - 24.01.2021

Со спортските сали во училиштата во Стајковци, Страчинци и Булачани, сите основни училишта во Општина Гази Баба добиваат услови за одржување на наставата по физичко како грижа на централната власт и на општината за младите, изјави премиерот, Зоран ...

Започна изградбата на нова спортска сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Стајковци

MakPress - 24.01.2021

Во ООУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци денеска започна изградба на нова спортска сала, што ќе се простира на површина од 430 метри квадратни. За изградба на салата се издвоени 17 милиони денари од буџетот на Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од десет години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром имаат современа спортска сала

Макфакс - 25.01.2021

Претседателот на Владата Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во рамки на ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од десет години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром имаат современа спортска сала

Точка - 25.01.2021

Претседателот на Владата Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во рамки на ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од десет години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром имаат современа спортска сала

Локално - 25.01.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во рамки на ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од десет години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром имаат современа спортска сала

Вечер - 25.01.2021

Претседателот на Владата Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во рамки на ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од десет години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром имаат современа спортска сала

Press24 - 25.01.2021

Претседателот на Владата, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во рамки на ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од 10 години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром добија современа спортска сала

Сител - 25.01.2021

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од 10 години учениците од ОУ „Вера Јоциќ” во населба Хиподром добија современа спортска сала

Слободен Печат - 25.01.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во ОУ „Вера Јоциќ”, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од 10 години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром добија современа спортска сала

Опсервер - 25.01.2021

– Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Заев: По повеќе од 10 години учениците од ОУ „Вера Јоциќ“ во населба Хиподром добија современа спортска сала

iPortal - 25.01.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, ја пуштија во употреба новата спортска сала во ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, Општина Гази Баба.

Премиерот Заев во посета на село Стајковци по повод изградбата на нова спортска сала

Независен - 24.01.2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, денеска заедно со градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски, во 14 часот ќе направат увид во ОУ „Кирил и Методиј“ во село Стајковци каде ќе започне изградба на нова ...