TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот Samsung Galaxy Fold 2 пристигнува наскоро

Кајгана - 09.04.2020

Компанијата Samsung во јули или август ќе го претстави наследникот на Galaxy Fold, а на интернет се појавија гласини за него. SamMobile пишува дека ќе постои поевтин модел со интерна меморија од 256 GB, додека за моделот со 512 GB ќе биде потребно ...

Новата генерација на Samsung Galaxy Fold - Поевтина!

Телефони.мк - 09.04.2020

Првиот модел на Samsung Galaxy Fold беше со проблематичен дисплеј и висока цена од 2000 долари. Samsung го усоврши дисплејот и сега работи на новата генрација на Fold. Се уште немаме официјални информации за Fold 2 , но се прогнозира дека Samsung ...

Новиот Galaxy Fold 2 се очекува во јули или август

USB - 09.04.2020

Компанијата Samsung во јули или август ќе го претстави наследникот на Galaxy Fold, а на интернет се појавија гласини за него. Веб-страницата SamMobile пишува дека ќе излезе поевтин модел со интерна меморија од 256 GB, додека за моделот со 512 GB ќе ...