TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Apple развива уред кој во текот на наредните 10 години ќе го замени iPhone

Иновативност - 29.11.2021

Apple веќе се подготвува за иднината во која повеќе нема да се користат паметни телефони и каде што нема да се произведува iPhone. Такво нешто сега изгледа прилично неверојатно и невозможно, но со години се зборува за уреди кои ќе ги заменат ...

Епл ќе ги претстави паметните очила во 2022 година

Кумановски м. - 29.11.2021

Модерните очила на Епл ќе бидат ефикасни како Мек и ќе бидат лансирани на крајот на 2022 година, изјави аналитичарот Минг-Чи Куо од TFI Asset Management. Паметни очила наместо компјутери Куо има одлични резултати во предвидувањето на идните ...

Apple Glasses од 2022 година ќе значат почеток за крајот на iPhone

Телефони.мк - 29.11.2021

Apple секогаш се спрема за иднината. Овој пат се спрема за иднината во која што нема да се користат смартфони и во која нема да се произведува iPhone. Со години се зборува дека AR очилата ќе ги заменат смартфоните.