TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се сомневал дека сопругата го труе, па поставил скриенa камерa: Кога видел што става во апаратот за кафе, останал без ...

Во Центар - 10.04.2024

Жена од Аризона се изјаснила за виновна за труење на сопругот од американските воздухопловни сили, откако била фатена како истура белило во неговиот апарат за кафе што се гледало на камерите што ги сокрил во нивниот дом.

Американка се обидела да го отруе сопругот со избелувач во кафето, сѐ признала на суд (ВИДЕО)

Канал5 - 10.04.2024

Жена од Аризона е обвинета дека се обидела да го отруе својот сопруг и во понеделникот пред судот ја признала вината, а ќе и биде изречена казна на 10 мај. Мелоди Феликано Џонсон во два наврати ставила белило во кафематот, но не очекувала дека ...

Се сомневал дека сопругата го труе, па поставил скриенa камерa: Кога видел што става во апаратот за кафе, останал без ...

Пулс24 - 10.04.2024

Жена од Аризона се изјаснила за виновна за труење на сопругот од американските воздухопловни сили, откако била фатена како истура белило во неговиот апарат за кафе што се гледало на камерите што ги сокрил во нивниот дом.Мелоди Феликано Џонсон се ...