TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung Galaxy A21 протече со гиф-слика од 360-степени

Телефони.мк - 04.04.2020

Galaxy A10 беше најпродаваниот буџетски смартфон во 2019 година, кој беше на топ листите на најпродавани смартфони во светот. Galaxy A20 исто така се продаваше со голем успех. Наследникот Galaxy A21 се појави со нови рендери од предната и задната ...

Како ќе изгледа новиот Samsung Galaxy A21?

Кајгана - 03.04.2020

Samsung Galaxy A20 беше еден од десетте најпопуларни смартфони во 2019 година, а сега го очекуваме неговиот наследник. Се чини дека се ближи претставувањето на Galaxy A21 чијшто рендер го објави познатиот типстер од Twitter, Еван Блас.

Рендери го покажуваат Samsung Galaxy A21 од сите агли

USB - 04.04.2020

Samsung Galaxy A20 беше еден од десетте најпопуларни смартфони во 2019 година, а сега го очекуваме неговиот наследник. Се чини дека се ближи претставувањето на Galaxy A21 чијшто рендер го објави познатиот типувач од Twitter, Еван Блас.