TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новитет на пазарот: Мистериозната Nokia X пристигнува наскоро

Точка - 17.04.2018

Компанијата HMD Global по неколку нови модели на Nokia кои беа прикажани на саемот MWC 2018, припрема уште еден нов паметен телефон кој најверојатно би го носел името Nokia X. За моделот се појавија рекламни тизери кои ја сугерираат неговата ...

Наскоро пристигнува нова Nokia X

USB - 17.04.2018

Компанијата HMD Global, после неколку нови Nokia модели прикажани на MWC 2018 саемот, подготвува уште еден нов паметен телефон, кој најверојатно ќе го носи името Nokia X. Моделот веќе е забележан во Кина, а се појавија и рекламни тизери кои ...