TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД“

Локално - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД”

24Инфо - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател”, откако го надживеа досегашниот „лауреат”, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД“

Опсервер - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД“

А1 On - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД“: Го надживеа и Буш Сениор

Сител - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...

Го надживеа Џорџ Буш Постариот: Џими Картер стана најдолговечен претседател на САД

Нова ТВ - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер стана најдолговечен американски претседател, откако го надживеа досега највозрасниот, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина на возраст од 94 години и 171 ден, а Картер денеска има 94 години и 173 ...

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД“

MakPress - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...

Џими Картер го држи рекордот за долговечност меѓу американските претседатели

+инфо - 23.03.2019

Картер вчера наполни 94 години и 172 дена. Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот.

Џими Картер стана „најдолговечен претседател на САД“

Вечер - 23.03.2019

Триесет и деветтиот претседател на САД, Џими Картер ја понесе титулата „најдолговечен американски претседател“, откако го надживеа досегашниот „лауреат“, Џорџ Буш Постариот. Имено, Буш почина кога имаше 94 години и 171 ден, а Картер вчера наполни 94 ...