TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Радио Бубамара и лани била најслушаната скопска радиостаница

Сакам да кажам - 07.02.2023

Радио Бубамара е најслушаната скопска радиостаница за 2022 година, покажа годишниот извештај на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ). Во него стои дека во сите квартали од минатата година Радио Бубамара бележи значителна ...

БУБА МАРА – останува најслушано скопско радио

Нетпрес - 07.02.2023

Радио Буба мара е најслушана регионална станица и во изминатата 2022 година, покажува штотуку објавен годишен извештај на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ). Со тоа Бубамара го продолжува трендот на слушаност и го зацврстува ...

Четири години на врвот: Радио Бубамара повторно е најслушано регионално радио!

Фокус - 07.02.2023

Радио Бубамара е најслушана регионална станица и во изминатата 2022 година, покажува штотуку објавен годишен извештај на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ). Со станицата дневно се дружеле над 50.000 слушатели.

БУБА МАРА – останува најслушано скопско радио

Слободен Печат - 07.02.2023

Радио Буба мара е најслушана регионална станица и во изминатата 2022 година, покажува штотуку објавен годишен извештај на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ). Со тоа Бубамара го продолжува трендот на слушаност и го зацврстува ...