TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени се над 86 милиони евра

24Инфо - 20.03.2019

Социјалдемократскиот сојуз, повикувајќи се на соопштението од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, пренесува дека откупот на тутнoт е целосно завршен. „Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од ...

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени се над 86 милиони евра

А1 On - 20.03.2019

„Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство откупот на тутнoт е целосно завршен. Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од 214,24 денари по килограм тутн.

Заврши откупот на тутунот од ланската реколта, просечната цена 214,24 денари за килограм

Денар - 18.03.2019

Заврши откупот на тутунот од минатогодишната реколта. Според податоците од Државниот инспекторат за земјоделство (ДИЗ), откупени се над 25,2 милиони киограми тутун по просечна откупна цена од 214,24 денари за килограм, соопшти денеска Министерството ...

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени над 86 милиони евра

Сител - 20.03.2019

Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство откупот на тутнoт е целосно завршен. Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од 214,24 денари по килограм тутн.

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени се над 86 милиони евра

Макфакс - 20.03.2019

Социјалдемократскиот сојуз, повикувајќи се на соопштението од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, пренесува дека откупот на тутнoт е целосно завршен. „Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од ...

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени над 86 милиони евра

Канал5 - 20.03.2019

Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство откупот на тутнoт е целосно завршен. Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од 214,24 денари по килограм тутн.

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени се над 86 милиони евра, грижата за земјоделците продолжува

iPortal - 20.03.2019

Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство откупот на тутнoт е целосно завршен. Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од 214,24 денари по килограм тутн.

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени над 86 милиони евра

MTM - 20.03.2019

Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство откупот на тутнoт е целосно завршен. Повторно високи откупни цени за тутунот и оваа година, со просечна цена од 214,24 денари по килограм тутн.

СДСМ: Повторно високи откупни цени за тутнот

Скопје1 - 20.03.2019

Повторно високи откупни цени за тутнот, исплатени се над 86 милиони евра, грижата за земјоделците продолжува. Како што информира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство откупот на тутнoт е целосно завршен, се вели во соопштението ...