TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инфекција со Helicobacter pylori: Зошто е значајна и како да се открие?

Фактор - 10.08.2022

Денес, квалификувана и вистинска дијагноза на болести на гастроинтестиналниот тракт е невозможна без да се земе предвид факторот Helicobacter pylori т.е инфекцијата со оваа бактерија. Бактеријата Helicobacter pylori, откриена од научниците пред само ...

Инфекција со Helicobacter pylori: Зошто е значајна и како да се открие?

Женски магазин - 10.08.2022

Денес, квалификувана и вистинска дијагноза на болести на гастроинтестиналниот тракт е невозможна без да се земе предвид факторот Helicobacter pylori т.е инфекцијата со оваа бактерија. Бактеријата Helicobacter pylori, откриена од научниците пред само ...