TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шевченко може да се врати во Премиер лигата

Опсервер - 08.04.2020

Киев, 8 април 2020 () – Поранешниот напаѓач на Челзи, Андреј Шевченко, може да се врати во Премиер лигата како менаџер на еден од клубовите. За време на својата кариера, Шевченко помина три сезони во Челзи, освојувајќи го ФА Купот и Лига Купот, а ...

Шевченко може да се врати повторно во Премиер лигата, но овој пат како менаџер

А1 On - 08.04.2020

Поранешниот напаѓач на Челзи, Андреј Шевченко, може да се врати во Премиер лигата како менаџер на еден од клубовите. За време на својата кариера, Шевченко помина три сезони во Челзи, освојувајќи го ФА Купот и Лига Купот, а исто така стигна и до ...

Шевченко може да се врати во Премиер лигата

Локално - 08.04.2020

Поранешниот напаѓач на Челзи, Андреј Шевченко, може да се врати во Премиер лигата како менаџер на еден од клубовите. За време на својата кариера, Шевченко помина три сезони во Челзи, освојувајќи го ФА Купот и Лига Купот, а исто така стигна и до ...

Шевченко може да се врати во Премиер лигата

MakPress - 09.04.2020

Поранешниот напаѓач на Челзи, Андреј Шевченко, може да се врати во Премиер лигата како менаџер на еден од клубовите. За време на својата кариера, Шевченко помина три сезони во Челзи, освојувајќи го ФА Купот и Лига Купот, а исто така стигна и до ...