TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAIM ја отвори 36. Меѓународна изложба на иновации и нови технологии „Пронаоѓаштво – Белград 2021“

Локално - 15.06.2021

По покана од Сојуз на пронаоѓачи од Белград, Националната асоцијација на пронаоѓачите на Македонија (НАПМ/NAIM) ја имаше честа да ја отвори 36. Меѓународна изложба на иновации и нови технологии „Пронаоѓаштво – Белград 2021“, Република Србија.

NAIM ја отвори 36. Меѓународна изложба на иновации и нови технологии „Пронаоѓаштво – Белград 2021“

Бизнис Вести - 15.06.2021

По покана од Сојуз на пронаоѓачи од Белград, Националната асоцијација на пронаоѓачите на Македонија (НАПМ/NAIM) ја имаше честа да ја отвори 36. Меѓународна изложба на иновации и нови технологии „Пронаоѓаштво – Белград 2021“, Република Србија.

NAIM ја отвори 36. Меѓународна изложба на иновации и нови технологии „Пронаоѓаштво – Белград 2021“

Екран - 15.06.2021

По покана од Сојуз на пронаоѓачи од Белград, Националната асоцијација на пронаоѓачите на Македонија (НАПМ/NAIM) ја имаше честа да ја отвори 36. Меѓународна изложба на иновации и нови технологии „Пронаоѓаштво – Белград 2021“, Република Србија.