TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

iPhone моделите со поголема меморија носат огромен профит на Apple

Стандард - 25.09.2018

Една од новините во презентираните овој месец нови модели iPhone е опцијата да купите уред со 512 GB меморија за апликации. Ова е двојно зголемување над сегашниот максимум од 256 GB. Истражување на Bloomberg покажало дека Apple ги користи новите ...

iPhone моделите со поголема меморија носат огромен профит на Apple

Локално - 26.09.2018

Една од новините во презентираните овој месец нови модели iPhone е опцијата да купите уред со 512 GB меморија за апликации. Ова е двојно зголемување над сегашниот максимум од 256 GB. Истражување на Bloomberg покажало дека Apple ги користи новите ...

Apple има најголем профит од флеш меморијата во новите iPhone модели

USB - 27.09.2018

Една од новините во претставените нови модели iPhone е опцијата да се купи уред со 512 GB меморија за апликации. Ова е двојно зголемување над сегашниот максимум од 256 GB. Истражување на Bloomberg покажало дека Apple ги користи новите можности, за ...