TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) 360 Степени сезона 6, бр. 34 – дебата со Кржаловски, Рашиди и Марковиќ

360 степени - 24.01.2020

Во новото издание на „360 степени“ на ТВ Алсат (24 јануари 2020 г.): – која е математиката на ВМРО-ДПМНЕ (предизборно и постизборно) со тврдиот негативен однос кон договорите со Грција и Бугарија? Дебатираат: Ненад Марковиќ, Назим Рашиди и ...

(ВИДЕО) Рашиди: Ќе се почитува принципот „победник со победник“, но ќе има суштинска дискусија за програмите, Законот ...

360 степени - 24.01.2020

Новинарот Назим Рашиди во дебата на „360 Степени“ зборуваше за можностите за постизборни коалиции и дали во случај на победа на изборите, ВМРО-ДПМНЕ би имале можност да најдат партнер во албанскиот блок за формирање влада.