TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

24 Вести - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

Околу 300 учесници дел од вториот зимски фестивал „When in Krusevo“

Вечер - 16.02.2020

Околу 300 учесници викендов беа дел од второто издание на зимскиот фестивал „When in Krusevo“ (Кога си во Крушево). Планинарски тури за почетници и за професионалци, тандем-параглајдинг, посета на културни знаменитости, вкусување крушевски ...

Крушево ги промовира своите можности за алтернативен туризам

Сител - 16.02.2020

Во Крушево вчера започна вториот по ред аутдор фестивал „When in Krusevo – Winter is Here“ чија цел е промоција на Крушево и неговите убавини. Фестивалот стартуваше со две планинарски рекреативни тури едната долга 5 км.

Во Крушево се одржува вториот зимски фестивал „When in Krusevo"

MakPress - 16.02.2020

Околу 300 учесници викендов се дел од второто издание на зимскиот фестивал „When in Krusevo" (Кога си во Крушево). Планинарски тури за почетници и за професионалци, тандем-параглајдинг, посета на културни знаменитости, вкусување крушевски ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

Бизнис Вести - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

Точка - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски капацитети, кои ...

(Галерија) Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

еМагазин - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

Банкарство.мк - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „ When in Krusevo “, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

Телма - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

На „When in Krusevo“ се пешачеше, се јаваа коњи и се дегустираа крушевски специјалитети

Вечер - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“. Организаторите велат дека убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски капацитети на Крушево ги привлече гостите да го прифатат ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

Денар - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа аутдор-фестивалот „When in Krusevo“

Нетпрес - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка беше горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски ...

Со поддршка на НЛБ Банка се одржа Аутдор фестивалот „When in Krusevo“

Црнобело - 18.02.2020

Од 14 до 16 февруари Крушево беше домаќин на второто зимско издание на аутдор фестивалот „When in Krusevo“, а НЛБ Банка горд спонзор на оваа неверојатна адреналинска авантура. Убавото сончево време, чистиот воздух и обновените зимски капацитети, кои ...