TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Сител - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Утре без струја делови на Карпош, Сарај и Ѓорче Петров

Точка - 18.04.2021

Од ЕВН Македонија информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат: -од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Пешев.

Утре без струја делови на Карпош, Сарај и Ѓорче Петров

24Инфо - 18.04.2021

Од ЕВН Македонија информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат: -од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Пешев.

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Скопје инфо - 18.04.2021

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 19.04.2021 година (понеделник), се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат: - од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ...

Утре без струја делови на Карпош, Сарај и Ѓорче Петров

MTM - 18.04.2021

Од ЕВН Македонија информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат: -од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Пешев.

Утре без струја делови на Карпош, Сарај и Ѓорче Петров

Скопско Ехо - 18.04.2021

Од ЕВН Македонија информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат: -од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Пешев.

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Бизнис Вести - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев” во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Слободен Печат - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев” во општина Карпош и од 9.45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Опсервер - 18.04.2021

– Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај.

Делови од Карпош и Сарај утре без струја

Lider - 18.04.2021

Прекинот со струја е поради планирани технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје. Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од ...

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Курир - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

РЦУК: Утре без струја повеќе населби во Скопје

Денешен - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Утре без струја повеќе населби во Скопје

Канал5 - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев" во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Либертас - 18.04.2021

– Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај.

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Вечер Прес - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Без струја утре повеќе населби во Скопје

MakPress - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Нетпрес - 18.04.2021

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи ...