TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајли Сајрус: „Ги користам сексуалните играчки за внатрешен дизајн“

Попара - 21.01.2021

Светски познатата пејачка Мајли Сајрус во едно неодамнешно интервју откри дека женските тела повеќе ја привлекуваат отколку машките. Имено, познатата пејачка призна дека машките тела не ја возбудуваат толку како женските.

Мајли Сајрус: Користам секс играчки за дизајн на ентериерот

Слободен Печат - 20.01.2021

Светски познатата пејачка Мајли Сајрус во неодамнешното интервју откри дека повеќе ја привлекуваат женските тела отколку машките. Имено, славната пејачка призна дека машките тела не ја возбудуваат толку многу како женските.

Мајли Сајрус не е воодушевена од машкото тело, повеќе ја привлекуваат женските: Таа објасни сè на свој начин!

Попара - 20.01.2021

– Девојките се многу позгодни. Сите тоа го знаеме – изјави славната пејачка. Американската пејачка Мајли Сајрус (28) во неодамнешното интервју откри дека повеќе ги привлекуваат женски тела отколку машките.