TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Неготино излезеноста до 17 часот 55,22, а во Демир Капија 55,85 отсто

Курир - 24.04.2024

Во избирачкиот список за општина Демир Капија има вкупно 3.216 избирачи. Излезеноста на гласачите на денешните претседателски избори до 17 часот во општина Неготино изнесува 55,22 отсто, а во општина Демир Капија 55,85 отсто.

Новаци и Крива Паланка надминаа 40% излезеност до 13 часот

360 степени

Во Кавадарци, Неготино и Демир Капија над 40 проценти излезност до 15 часот

Курир

Во Демир Капија до 9 часот гласале 9.42 проценти на гласачи

Бриф

Во Росоман и Демир Капија стартуваше гласањето за претседателските избори

Курир

Во Росоман и Демир Капија стартуваше гласањето за претседателските избори

24 Вести

Во Росоман и Демир Капија стартуваше гласањето за претседателските избори

Вечер Прес

Република Канал5 Курир Press24 Република Бриф Либертас Република