TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Бизнис Вести - 24.11.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 226 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 16.11.

Паркингот на Водно за време на викендот го користеле 403 возила

24Инфо - 23.11.2020

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно.

Град Скопје: Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 403 возила

Канал5 - 23.11.2020

Паркингот на Водно во текот на викендов го искористиле 403 возила според бројот на испратени СМС пораки. Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, ...

Паркингот на Водно го искористиле 403 возила

Вечер Прес - 23.11.2020

Според бројот на испратени СМС пораки, паркингот на Водно во текот на викендов го искористиле 403 возила. Градот Скопје и јавното претпријатие „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно, како дел од континуираните ...

Паркингот на Водно викендов го искористиле 403 возила

Слободен Печат - 23.11.2020

Паркингот на Водно викендов го искористиле 403 возила, според бројот на испратени СМС-пораки. Од Град Скопје потсетуваат дека како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е ...

Паркингот на Водно викендов го искористиле 403 возила

MakPress - 23.11.2020

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно.

Во Центар санкционирани 226 непрописно паркирани возила за една недела

24Инфо - 24.11.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 226 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 16.11.

Во Центар за една недела со „пајак” кренати 125 возила, „блокатор” поставен на 101

МКД - 24.11.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 226 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територијата на општина Центар

Скопје1 - 24.11.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 226 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 16.11.

Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

MakPress - 24.11.2020

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје минатата недела санкционираа 226 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 16.11.

Паркингот на Водно во текот на викендот го искористиле 403 возила

Бизнис Вести - 23.11.2020

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога е најпосетено Водно, Градот Скопје и ЈП „Градски паркинг“ воведоа зонско паркирање на паркиралиштата на Средно Водно.