TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се топат автомобили и семафори на улица - Измерени 63 степени во Кувајт

Press24 - 20.06.2019

На социјалните мрежи се споделуваат фотографии од Кувајт каде температурите се 63 степени целзиусови. Се топат автомобили на улиците, се топат семафори, контејнери... Ова е максималната температура измерена во Кувајт ...

Не верувајте во сé што ќе видитe!

Авто Магазин - 20.06.2019

Минатиот викенд во Кувајт беа измерени 63 степени целзиусови, ситуација што беше проследена со фотографии од автомобили и семафори кои се топат на жешкото. Арно ама, испадна сега сето тоа е една голема лажга со опашка за да се привлечат кликови ...

ФОТО: Нема да верувате на очите- автомобили се топат поради енормно високите температури

Магазин - 20.06.2019

Неверојатни фотографии осамнаа на социјалните мрежи. Верувале или не од високите температури и пеколните горештини кои го зафатија Кувајт, дури автомобилите почнаа да се топат. На фотографиите кои беа споделени на социјалнит емрежи може да ...

ФОТО: Се топат автомобили во Кувајт, измерени 63 степени

Курир - 20.06.2019

На социјалните мреѓи се споделуваат фотографии од стопени делови на автомобили поради исоките температури кои во Кувајт го достигнаа максимумот – незабележан досега – од +63 степени Целзиусови, а во Саудиска Арабија се измерени +55.

Пеколно жешко во Кувајт и во Пакистан- измерени историски рекордни температури

Канал5 - 19.06.2019

Со измерени 53,9 степени градот Митрибах во Кувајт е најтоплото место на светот и го урна рекордот , откако пред 76 години почнала да се мери температурата. Воедно температурата измерена во Митрибах е највисока во Азија , а според Светската ...

Во Кувајт автомобили се топат на +63 степени

Expres - 20.06.2019

На социјалните мреѓи се споделуваат фотографии од стопени делови на автомобили поради исоките температури кои во Кувајт го достигнаа максимумот – незабележан досега – од +63 степени Целзиусови, а во Саудиска Арабија се измерени +55.

Погледнете што предизвикаа пеколните горештини вчера во Кувајт и Саудиска Арабија

Бизнис Вести - 21.06.2019

На социјалните мреѓи вчера се споделуваа фотографии од стопени делови на автомобили поради високите температури кои во Кувајт го достигнаа максимумот од +63 степени Целзиусови. Во Саудиска Арабија се измерени +55.

Енормните температури се топат пластичните делови на улиците во Кувајт

24Инфо - 20.06.2019

Енормните температури се топат пластичните делови на улиците во Кувајт На социјалните мреѓи се споделуваат фотографии од стопени делови на автомобили поради исоките температури кои во Кувајт го достигнаа максимумот – незабележан досега – од +63 ...

Се топат семафорите во Кувајт, измерени 63 степени

Сител - 20.06.2019

На социјалните мрежи се споделуваат фотографии од стопени делови на уличните семафори поради високите температури кои во Кувајт го достигнаа максимумот – незабележан досега – од +63 степени Целзиусови, а во Саудиска Арабија се измерени +55.

Високите температури топат автомобили и пластичните делови на улиците во Кувајт

Република - 20.06.2019

Енормните температури се топат пластичните делови на улиците во Кувајт На социјалните мреѓи се споделуваат фотографии од стопени делови на автомобили поради исоките температури кои во Кувајт го достигнаа максимумот – незабележан досега – од +63 ...