TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Богоев пред седницата на раководството на СДСМ: Сега е клучно ВМРО-ДПМНЕ да се вразуми и да се обединиме како држава

360 степени - 30.06.2022

Највисокото раководство на СДСМ вечерва ќе го разгледува францускиот предлог за надминување на бугарското вето и за отворање на процесот на пристапување на С Македонија кон ЕУ. Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев најави дека тие отпочнуваат ...

Богоев: Сега е клучно ВМРО-ДПМНЕ да се вразуми и да се обединиме како држава

Press24 - 30.06.2022

Највисокото раководство на СДСМ вечерва ќе го разгледува францускиот предлог за надминување на бугарското вето и за отворање на процесот на пристапување на С Македонија кон ЕУ. Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев најави дека тие отпочнуваат ...

Богоев пред седницата на раководството на СДСМ: Сега е клучно ВМРО-ДПМНЕ да се вразуми и да се обединиме како држава

Либертас - 30.06.2022

Највисокото раководство на СДСМ вечерва ќе го разгледува францускиот предлог за надминување на бугарското вето и за отворање на процесот на пристапување на С Македонија кон ЕУ. Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев најави дека тие отпочнуваат ...

Богоев: Да не веруваме на шпекулации и лажни вести – очекувам конечно да се обединиме

Мак. Весник - 01.07.2022

Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев синоќа најави дека отпочнуваат внатрепартиски консултации кои ќе ги опфатат сите органи и тела, по што следуваат средби, состаноци со коалиционите партнери и со најразлични структури во општеството.

Богоев за францускиот предлог: Клучен момент за државата, сите да се обединиме

Локално - 01.07.2022

Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев вчера најави дека владеачката партија отпочнува внатрепартиски консултации околу францускиот предлог кои ќе ги опфатат сите органи и тела, по што следуваат средби, состаноци со коалиционите партнери и со ...

Богоев: Сега е клучно ВМРО-ДПМНЕ да се вразуми и да се обединиме како држава

Бриф - 01.07.2022

Највисокото раководство на СДСМ вечерва ќе го разгледува францускиот предлог за надминување на бугарското вето и за отворање на процесот на пристапување на С Македонија кон ЕУ. Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев најави дека тие отпочнуваат ...