TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

24Инфо - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

А1 On - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

Локално - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

Канал5 - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури А од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

Опсервер - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

Сител - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

Од СВР Тетово апелираат граѓаните да внимаваат при палењето оган на излетничките места

MakPress - 22.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...

СВР Тетово апелира на внимателност поради опасност од пожари

Gostivarpress.mk - 23.07.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до граѓаните да бидат значително повнимателни поради потенцијалната опасност од пожари што можат да се јават со оглед на високите температури, а од друга страна тековните работи на земјоделските површини и ...