TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена прва градинка во Општина Чашка

А1 On - 04.06.2018

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска присуствуваше на отворањето на новата градинка „Објектот8 – Бамби“ во Општина Чашка. Изградбата и опремувањето на градинката Бамби се обезбедени со средства на Министерството за труд и ...

Отворена првата градинка во Општина Чашка

Макфакс - 04.06.2018

Општина Чашка ја доби првата градинка „Бамби“. За изградба на објектот Министерството за труд и социјална политика потроши 3.072.647 денари. Се работи за наменски адаптиран простор кој ќе функционира во рамки на ЈОУДГ „Димче Мирчев“ Велес.

Тевдовски: 33,4 милиони долари за грантови за градинки и социјални услуги

А1 On - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Отворена прва градинка во Општина Чашка

Слободен Печат - 04.06.2018

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска денеска присуствуваше на отворањето на новата градинка „Објектот“ – Бамби“ во Општина Чашка. Изградбата и опремувањето на градинката Бамби се обезбедени со средства на Министерството за труд и ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари за грантови за градинки и социјални услуги

Мета - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во Oпштина ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Вечер Прес - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворањето на првата градинка во општина ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Press24 - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Тевдовски најави проект од 33,4 милиони долари за изградба на градинки и подобро предучилишно образование

Макфакс - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечките и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Бриф - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

+инфо - 04.06.2018

Според Тевдовски, во годинешниот буџет има определено значително повеќе средства за блок дотации за детски градинки или околу 1,6 милијарди денари. Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Сител - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Парите за градинки дури од следната година

Фактор - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во Oпштина ...

33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Р.С.Европа - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

Канал5 - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст. Најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари грантови за градинки и социјални услуги

CivilMedia - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Тевдовски најави проект од 33,4 милиони долари за изградба на градинки и социјални услуги

Слободен Печат - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари за грантови за градинки и социјални услуги

Либертас - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во Oпштина ...

Тевдовски: 33,4 милиони долари за грантови за градинки и социјални услуги

Бизнис Вести - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечки и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во општина ...

Тевдовски најави проект од 33,4 милиони долари за изградба на градинки и подобро предучилишно образование

Денар - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечките и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во ...

Тевдовски најави проект од 33,4 милиони долари за изградба на градинки и подобро предучилишно образование

Скопје инфо - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постоечките и пренамена на постојни објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во ...

Тевдовски најави проект од 33,4 милиони долари за изградба на градинки и подобро предучилишно образование

Точка - 04.06.2018

Грантови за општините за изградба на нови градинки, за реновирање на постојните и пренамена на постојните објекти во институции за деца на предучилишна возраст, најави министерот за финансии Драган Тевдовски на отворењето на првата градинка во ...