TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нехигиената и труењата со храна главни вести од Медитеранските игри во Алжир!

Sport 1 - 26.06.2022

Најголем дел од учесниците на Медитеранските игри (МИ), кои синоќа беа отворени во алжирскиот град Оран, уште на првиот натпреварувачки ден почнаа да се жалат на лошата храна и на нехигиенските услови во сместувањата, поради што одредени селекции ...