TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Академија Пандев: Поддршката од ФФМ и општина Струмица многу ни значи во намерите за развој на фудбалот

Екипа - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева од најновите типови за ФК Академија Пандев.

ФФМ започна со изградба на модерен терен со вештачка трева во Струмица

Gol.mk - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

ФФМ почна со изградба на терен со вештачка трева како дел од фудбалскиот комплекс во Струмица

Екипа - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

ФФМ гради најмодерен терен со вештачка трева како дел од фудбалскиот комплекс во Струмица

Дриблинг - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

Фудбалскиот комплекс во Струмица добива најмодерна вештачка трева

Спортски - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

ФФМ започна со изградба на најмодерен терен со вештачка трева како дел од фудбалскиот комплекс во Струмица

SportMedia - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Хат Трицк ИИИ“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

ФФМ започна со изградба на модерен терен со вештачка трева во Струмица

Опсервер - 28.09.2020

Скопје, 28 септември 2020 () – Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од ...

ФФМ започна со изградба на модерен терен со вештачка трева во Струмица

Sport M - 28.09.2020

Скопје, 28 септември 2020 (МИА) – Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од ...

ФФМ започна со изградба на модерен терен со вештачка трева во Струмица

А1 On - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

ФФМ започна со изградба на терен со вештачка трева во фудбалскиот комплекс во Струмица

Слободен Печат - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку хет-трик III програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

ФФМ започна со изградба на модерен терен со вештачка трева во Струмица

MakPress - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...

Багери, машини и камиони ширум Македонија: ФФМ започна да гради и во Струмица

Спортклуб - 28.09.2020

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со УЕФА преку „Hat Trick III“ програмата за подобрување на фудбалска инфраструктура започна со изградба на терен со вештачка трева (без полнење со вештачка гума) од најновите типови за ФК Академија ...