TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба во НЛБ галеријата во спомен на архитектот Душан Грабријан

Република - 30.06.2022

Во НЛБ галеријата во Скопје денеска ќе биде отворена изложбата во спомен на архитектот Душан Грабријан. наведуваат од Амбасадата на Република Словенија. Изложбата е во организација на Амбасадата на Република Словенија, студиото КОНТРА и НЛБ Банка.

Изложба во НЛБ галеријата во спомен на архитектот Душан Грабријан

МКД - 30.06.2022

Во НЛБ галеријата во Скопје денеска ќе биде отворена изложбата во спомен на архитектот Душан Грабријан. „Со своето дело „Македонска куќа или прошетка од старата ориентална до современата европска куќа“, Грабријан ги постави основите за проучување на ...

Изложба во спомен на архитектот Душан Грабријан

Опсервер - 30.06.2022

Во НЛБ Галеријата во Скопје денеска ќе биде отворена изложбата во спомен на архитектот Душан Грабријан. – Со своето дело „Македонска куќа или прошетка од старата ориентална до современата европска куќа“, Грабријан ги постави основите за проучување ...

Изложба во спомен на архитектот Душан Грабријан

Независен - 30.06.2022

Во НЛБ Галеријата во Скопје денеска ќе биде отворена изложбата во спомен на архитектот Душан Грабријан. – Со своето дело „Македонска куќа или прошетка од старата ориентална до современата европска куќа“, Грабријан ги постави основите за проучување ...

Изложба во спомен на архитектот Душан Грабријан

MakPress - 30.06.2022

Во НЛБ Галеријата во Скопје денеска ќе биде отворена изложбата во спомен на архитектот Душан Грабријан. – Со своето дело „Македонска куќа или прошетка од старата ориентална до современата европска куќа“, Грабријан ги постави основите за проучување ...