TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Директорот на „Кумановско-липковско поле“ поднесе нова кривична за поранешното раководство

Кумановски м. - 22.07.2019

Четврта кривична пријава денеска поднесе директорот на Водостопанство „Кумановско-липковско поле“ Оливер Илиевски, против поранешното раководство на претпријатието. Како што истакна на прес конференцијата пред Секторот за внатрешни работи Куманово, ...

Директорот на „Кумановско-липковско поле“ поднесе нова кривична за поранешното раководство

ММС - 22.07.2019

Четврта кривична пријава денеска поднесе директорот на Водостопанство „Кумановско-липковско поле“ Оливер Илиевски, против поранешното раководство на претпријатието. Како што истакна на прес конференцијата пред Секторот за внатрешни работи Куманово, ...

Директорот на „Кумановско-Липковско поле“ сo кривична пријава против поранешни раководни лица во водостопанство

Вечер - 22.07.2019

Директорот на водостопанство „Кумановско-липковско поле“, Оливер Илиевски, денеска во СВР Куманово, поднесе четврта кривична пријава против три лица, Ф.Ф., С.Ѓ. и С.Л., поранешни раководни лица во ова претпријатие, за злосторничко здружување, ...

Директорот на водостопанство „Кумановско-липковско Поле“ поднесе кривична пријава против поранешни раководни лица во ...

Сител - 22.07.2019

Директорот на водостопанство „Кумановско-липковско Поле“, Оливер Илиевски, денеска во СВР Куманово поднесе четврта кривична пријава против три лица, Ф. Ф., С. Ѓ. и С. Л., поранешни раководни лица во ова претпријатие, за злосторничко здружување, ...