TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Г7 ја потврдува поддршката за одбранбените и финансиските потреби на Украина

Глас на Америка - 19.04.2024

Групата седум ја потврди својата поддршка за одбраната на Украина, решавајќи ги и нејзините итни краткорочни потреби за финансирање и долгорочната реконструкција. Германија ќе биде домаќин на конференција за обновување на Украина во Берлин оваа ...

Блинкен и Кулеба побараа од американскиот Конгрес итно да ја одобри помошта за Киев

Бизнис Вести - 18.04.2024

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска инсистираше на тоа дека Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, во кој доминира републиканската опозиција, треба итно да го одобри буџетскиот пакет за Украина, откако вчера во друг руски ...

Блинкен и Кулеба побараа од американскиот Конгрес итно да ја одобри помошта за Киев

Рацин - 18.04.2024

– Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска инсистираше на тоа дека Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, во кој доминира републиканската опозиција, треба итно да го одобри буџетскиот пакет за Украина, откако вчера во друг руски ...

Блинкен и Кулеба побараа од американскиот Конгрес итно да ја одобри помошта за Киев

MakPress - 18.04.2024

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска инсистираше на тоа дека Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, во кој доминира републиканската опозиција, треба итно да го одобри буџетскиот пакет за Украина, откако вчера во друг руски ...

Блинкен и Кулеба побараа од американскиот Конгрес итно да ја одобри помошта за Киев

365 - 18.04.2024

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска инсистираше на тоа дека Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, во кој доминира републиканската опозиција, треба итно да го одобри буџетскиот пакет за Украина, откако вчера во друг руски ...