TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Макфакс - 07.08.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје, утре без струја ќе останат: – во периодот од 08:30 – 15:00 часот, корисниците ул.Марко Орешковиќ.

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Канал5 - 21.11.2019

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Студеничани, Карпош, Чаир, Кисела Вода, Чучер Сандево и Зелениково.

Дел од скопските општини утре ќе останат без струја

Слободен Печат - 21.11.2019

Видете кога и кои општини ќе останат утре без електрична енергија. Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Студеничани, Карпош, Чаир, Кисела Вода, Чучер Сандево ...

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Centar - 07.08.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје, утре без струја ќе останат: – во периодот од 08:30 – 15:00 часот, корисниците ул.Марко Орешковиќ.

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Република - 21.11.2019

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Студеничани, Карпош, Чаир, Кисела Вода, Чучер Сандево и Зелениково.

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Скопје инфо - 21.11.2019

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат: Во периодот од 08.00 до 09.30 часот, објектот на Бурдем Пластика како и објектите што се напојуваат од истата трафостаница во село Студеничани.

Утре без струја повеќе делови на Скопје

MTM - 07.08.2020

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради планирани технички зафати во електро-системот во градот Скопје, утре без струја ќе останат: - во периодот од 08:30 - 15:00 часот, корисниците ул.Марко Орешковиќ.

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Вечер Прес - 21.11.2019

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Студеничани, Карпош, Чаир, Кисела Вода, Чучер Сандево и Зелениково.

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

MakPress - 21.11.2019

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Студеничани, Карпош, Чаир, Кисела Вода, Чучер Сандево и Зелениково.

Утре без струја повеќе делови на Скопје

Скопје24 - 21.11.2019

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат: Во периодот од 08.00 до 09.30 часот, објектот на Бурдем Пластика како и објектите што се напојуваат од истата трафостаница во село Студеничани.

Без струја повеќе делови на Скопје

24Инфо - 12.12.2019

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека, поради планирани технички зафати во електросистемот на град Скопје, денеска без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 9 до 14.30 часот корисниците од с. Брест, с. Побожје, Малино Маало, с.