TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првата генерација iOS програмери во Македонија започнаа успешни кариери

Friday.mk - 18.02.2019

Првата генерација од 15 студенти на единствената iOS академија во Македонија која два пати годишно се организира од страна на Семос Едукација и Codewell, веќе започнаа проекти каде што работат на развој на iOS апликации.

iPhone наскоро ќе добие нешто што досега беше резервирано само за Android телефоните

Точка - 18.02.2019

Надградбата на апликацијата “Gboard” ќе додаде мал “бзз” секогаш кога ќе ја допрете тастатурата. Војната на оперативните системи Android и iOS веќе со години е зад нас, па апликациите и многу други опции кои што беа достапни само на iOS оперативниот ...

Првата генерација iOS програмери во Македонија започнаа успешни кариери

Локално - 18.02.2019

Првата генерација од 15 студенти на единствената iOS академија во Македонија која два пати годишно се организира од страна на Семос Едукација и Codewell, веќе започнаа проекти каде што работат на развој на iOS апликации.

iPhone добива опција која е резервирана за Android

ЗаЗабава - 19.02.2019

Надградбата на апликацијата “Gboard” ќе додаде мал “бзз” секогаш кога ќе ја допрете тастатурата. Војната на оперативните системи Android и iOS веќе со години е зад нас, па апликациите и многу други опции кои што беа достапни само на iOS оперативниот ...

Единствена iOS Академија за програмирање на iOS апликации во организација на Семос Едукација и CodeWell

Студенти - 18.02.2019

Првата генерација од 15 студенти на единствената iOS академија во Македонија која два пати годишно се организира од страна на Семос Едукација и Codewell, веќе започнаа проекти каде што работат на развој на iOS апликации.

Првата генерација iOS програмери во Македонија започнаа успешни кариери

Екран - 18.02.2019

Единствена iOS Академија за програмирање на iOS апликации во организација на Семос Едукација и CodeWell Првата генерација од 15 студенти на единствената iOS академија во Македонија која два пати годишно се организира од страна на Семос Едукација и ...