TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познат е најдобриот спортски компактен автомобил , доаѓа од Германија (ВИДЕО)

Канал5 - 18.02.2020

Секоја чест на другите, но најголемиот избор на спортски компакти е концентриран во Германија, пишува Motor 1. Мат Вотсон и британскиот Carwow на тркачката патека ги извадија адутите на германската автомобилска индустрија.

Најдобрите спортски компакти доаѓаат од Германија, но кој е најбрз?

Кајгана - 18.02.2020

Секоја чест на останатите, но најсилната понуда на спортски компакти е концентрирана во Германија. Мет Вотсон и британски Carwow ги изведоа на стаза најјаките адути на германската автомобилска индустрија.