TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Евертон заминува во американски раце, Камински го купува гигантот од Ливерпул

Gol.mk - 30.09.2022

Мациек Камински, инвеститор со седиште во Минесота, е на чекор да го купи англискиот премиерлигаш Евертон за 400 милиони фунти. Според одредени британски медиуми преговорите меѓу Фархад Мосхири и американскиот бизнисмен се во поодмината фаза, но ...

Американски бизнисмен го купува Евертон

TopSport - 29.09.2022

Американскиот бизнисмен Мациек Камински е заинтересиран да го купи премиерлигашот Евертон. Инвеститор со седиште во Минесота е чекор поблиску да го преземе мнозинскиот управувачки пакет за сума 400 милиони фунти, пренесуваат медиумите на Островот.

Американец го купува Евертон за 400 милиони фунти

Курир - 29.09.2022

Американецот Мациек Камински, инвеститор со седиште во Минесота, е на чекор да го купи англискиот фудбалски прволигаш Евертон за 400 милиони фунти, пренесуваат денеска британските медиуми.

Американец го купува Евертон за 400 милиони фунти

МакФудбал - 29.09.2022

Американецот Мациек Камински, инвеститор со седиште во Минесота, е чекор поблиску до купување на англискиот премиерлигаш Евертон за 400 милиони фунти, пренесуваат англиските медиуми. Се вели дека преговорите меѓу сегашниот сопственик Фархад Мошири и ...

Американец го купува Евертон за 400 милиони фунти

Опсервер - 29.09.2022

– Американецот Мациек Камински, инвеститор со седиште во Минесота, е на чекор да го купи англискиот фудбалски прволигаш Евертон за 400 милиони фунти, пренесуваат денеска британските медиуми.

Американец го купува Евертон за 400 милиони фунти

Во Центар - 29.09.2022

– Американецот Мациек Камински, инвеститор со седиште во Минесота, е на чекор да го купи англискиот фудбалски прволигаш Евертон за 400 милиони фунти, пренесуваат денеска британските медиуми.

Американски бизнисмен го купува Евертон

Макфакс - 29.09.2022

Американскиот бизнисмен Мациек Камински е заинтересиран да го купи премиерлигашот Евертон. Инвеститор со седиште во Минесота е чекор поблиску да го преземе мнозинскиот управувачки пакет за сума 400 милиони фунти, пренесуваат медиумите на Островот.

Американец го купува Евертон за 400 милиони фунти

MakPress - 30.09.2022

Американецот Мациек Камински, инвеститор со седиште во Минесота, е на чекор да го купи англискиот фудбалски прволигаш Евертон за 400 милиони фунти, пренесуваат денеска британските медиуми.