TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Макфакс - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најави детална ревизија на „Скопје 2014“ и дека ќе ја објави целата документација за проектот. „Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ...

Богдановиќ најави општинска игротека и центри за едукација на деца (ВИДЕО)

+инфо - 10.10.2017

Сите градинки во Центар ќе добијат унифицирани огради. Нова градинка во Маџар маало со капацитет за 150 деца, најави Саша Богдановиќ, кандидат за градоначалник од СДСМ за општина Центар. - Сега во Центар има три градинки и 11 клонови и во сите ...

Богдановиќ најавува ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Фактор - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најави детална ревизија на „Скопје 2014“ и дека ќе ја објави целата документација за проектот. „Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ...

Субвенции за обнова на фасадите во Центар (ВИДЕО)

+инфо - 09.10.2017

Ќе ги обновиме и покривите на старите згради каде што е потребно, вели Богдановиќ. Субвенции за реконструкцијата на старите фасади во енергетско-ефикасни, најави Саша Богдановиќ, кандидат за градоначалник од СДСМ за општина Центар.

(ВИДЕО) Богдановиќ: Не барок, туку ќе поставиме енергетско-ефикасни фасади

А1 On - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ вети реконструкција на старите и дотраени фасади и покриви. „Фасади кои се распаѓаат, покриви кои прокиснуваат, ова е слика на многу згради овде во најстарата населба Пролет.

Богдановиќ: Наместо барок ќе правиме енергетско-ефикасни фасади...

Н.Македонија - 09.10.2017

Богдановиќ: Наместо барок ќе правиме енергетско-ефикасни фасади Кандидатот за градоначалник на општина Центар Саша Богдановиќ најави енергетски ефикасни фасади во населба Пролет, каде што многу згради се распаѓаат и покривите прокиснуваат, но и во ...

Богдановиќ ветува енергетско-ефикасни фасади за помали сметки за струја во Центар

Фактор - 09.10.2017

Фасади кои се распаѓаат, кровови кои што прокиснуваат е сликата на многу згради во Пролет најстарата населба во општина Центар. Кандидатот за градоначланик во скопската општина Центар Саша Богдановиќ ветува дека ќе го продолжи проектот за ...

Богдановски ветува модерно и урбано Сопиште, и јакнење на соживотот во општината

Фактор - 09.10.2017

Со домаќинско работење ќе ја одблокираме сметката на општина Сопиште, што сега е блокирана поради авантурите на градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и може да биде пречка за реализација на ветувањата, ако се продолжи со недомаќинско и ...

Богдановиќ СДСМ планира прогласување мораториум за “Скопје 2014” во Центар

Либертас - 08.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ планира да прогласи мораториум за сите актуелни градења во оваа општина, вклучувајќи го и проектот „Скопје 2014“. Богдановиќ вели дека ако биде избран за градоначалник, ќе се ...

Богдановиќ најави ревизија и одговорност за „Скопје 2014“ ВИДЕО

+инфо - 10.10.2017

Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект ја одзема душата и убавината на централното градско подрачје, рече Богдановиќ. Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најави детална ревизија на ...

(ВИДЕО) Богдановиќ: Место барок ќе поставиме енергетско-ефикасни фасади

Макфакс - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ вети реконструкција на старите и дотраени фасади и покриви. „Фасади кои се распаѓаат, покриви кои прокиснуваат, ова е слика на многу згради овде во најстарата населба Пролет.

Богдановиќ: Место барок ќе правиме енергетско-ефикасни фасади

Локално - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар Саша Богдановиќ најави енергетски ефикасни фасади во населба Пролет, каде што многу згради се распаѓаат и покривите прокиснуваат, но и во други делови на Центар.

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

А1 On - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најави детална ревизија на „Скопје 2014“ и дека ќе ја објави целата документација за проектот. „Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ...

Богдановиќ: Место барок ќе поставиме енергетско-ефикасни фасади

Точка - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ вети реконструкција на старите и дотраени фасади и покриви. „Фасади кои се распаѓаат, покриви кои прокиснуваат, ова е слика на многу згради овде во најстарата населба Пролет.

Богдановиќ: Наместо барок ќе правиме енергетско-ефикасни фасади

Стандард - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар Саша Богдановиќ најави енергетски ефикасни фасади во населба Пролет, каде што многу згради се распаѓаат и покривите прокиснуваат, но и во други делови на Центар.

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Поглед - 10.10.2017

„Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ја одзема душата и убавината на централното градско подрачје. Се украдоа милионски суми од граѓаните за барок и стиропор.

Богдановиќ: Наместо барок ќе правиме енергетско-ефикасни фасади

ТВ21 - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар Саша Богдановиќ најави енергетски ефикасни фасади во населба Пролет, каде што многу згради се распаѓаат и покривите прокиснуваат, но и во други делови на Центар.

(ВИДЕО) Богдановиќ: За Скопје 2014 од одговорност нема да биде поштеден никој

Бриф - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ, најави детална ревизија на „Скопје 2014“. – Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ја одзема душата и убавината на централното градско ...

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Богдановиќ: Наместо барок ќе правиме енергетско-ефикасни фасади

Либертас - 09.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар Саша Богдановиќ најави енергетски ефикасни фасади во населба Пролет, каде што многу згради се распаѓаат и покривите прокиснуваат, но и во други делови на Центар.

Богдановиќ вети детална ревизија на проектот „Скопје 2014“

Мета - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ, денеска најави детална ревизија на проектот „Скопје 2014“, како и дека ќе ја објави целата документација за проектот.

Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Точка - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најави детална ревизија на „Скопје 2014“ и дека ќе ја објави целата документација за проектот. „Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ...

Богдановиќ: Ревизија и одговорност  за „Скопје 2014“

Слободен Печат - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најави детална ревизија на „Скопје 2014“ и дека ќе ја објави целата документација за проектот. „Галиите, шмизлите, Прометеј и целиот криминален и налудничав проект „Скопје 2014“ ...

Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“...

Н.Македонија - 10.10.2017

Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“ Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најавува дека ќе спроведе детална ревизија на проектот „Скопје 2014“ и оти ќе ја објави целата документација за проектот.

Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Стандард - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најавува дека ќе спроведе детална ревизија на проектот „Скопје 2014“ и оти ќе ја објави целата документација за проектот.

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Либертас - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најавува дека ќе спроведе детална ревизија на проектот „Скопје 2014“ и оти ќе ја објави целата документација за проектот.

Богдановиќ ќе бара ревизија и одговорност за „Скопје 2014“

Локално - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најавува дека ќе спроведе детална ревизија на проектот „Скопје 2014“ и оти ќе ја објави целата документација за проектот.

Богдановиќ: Ревизија и одговорност за „Скопје 2014"

Вечер Прес - 10.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ Саша Богдановиќ најавува дека ќе спроведе детална ревизија на проектот „Скопје 2014" и оти ќе ја објави целата документација за проектот.