TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите избирачки места во Крива Паланка, Ранковце и Кратово навреме отворени

24 Вести - 24.04.2024

Сите избирачки места во трите општини од крајниот Североисток на државата, Крива Паланка, Ранковце и Кратово, се отворени навреме. Јасминка Крстевска, претседателка на општинската изборна комисија Кратово рече дека сите 34 избирачки места се ...

Сите избирачки места во Крива Паланка, Ранковце и Кратово навреме отворени

Курир

Сите избирачки места во Крива Паланка, Ранковце и Кратово навреме отворени

Република

Во Росоман и Демир Капија стартуваше гласањето за претседателските избори

Курир - 24.04.2024

Во Росоман и Демир Капија стартуваше гласањето за претседателските избори, од општинските изборни комисии информираа дека навремено се отворени сите избирачки места. Во Росоман и Демир Капија стартуваше гласањето за претседателските избори, од ...

Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор

Либертас

Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор

Курир

Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор

Република

Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат во вторник, петмина од затвор

Нетпрес

Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор

Frontline

Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор

ММС

Press24 Слободен Печат Вечер Прес Zoom 24 Вести Вечер Прес Република Канал5

Ковачки: Градоначалниците на Крива Паланка и Пробиштип и директорката на УЈП вршат злоупотреба на институциите

MakPress - 22.04.2024

Ми јавуваат од терен дека градоначалниците на Пробиштип и на Крива Паланка вршат злоупотреби на институциите и вршат притисоци на граѓаните, истото се случува и од страна на Сања Лукаревска врши директна злоупотреба на институциите и во Берово и во ...