TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пандов за 24 Анализа: Брзи предвремени избори се решение, се друго е губење време

24 Вести - 17.10.2019

„Владата на Зоран Заев е излажана од другите политичари.“ - изјави Александар Пандов во вчерашното гостување на 24 Анализа со Сеад Ризвановиќ. Пандов истакна дека ние како земја припаѓаме во Европа, но добредојдени се странските инвестиции од ...

Пандов: На Македонија и требаат брзи избори, а тоа би значело рестартирање

Курир - 16.10.2019

Години наназад ние добиваме препораки и јасно ни беше кажано дека ако има договор со Грција вратите на ЕУ се отворени. Но, тоа го расипаа. Го издигнаа Зоран Заев и тој лесно ги потпиша договорите со соседите.

Пандов: На Македонија ѝ требаат брзи избори, тоа би значело рестартирање

Нетпрес - 16.10.2019

„Години наназад ние добиваме препораки и јасно ни беше кажано дека ако има договор со Грција вратите на ЕУ се отворени. Но, тоа го расипаа. Го издигнаа Зоран Заев и тој лесно ги потпиша договорите со соседите.

Пандов: На Македонија и требаат брзи избори

Press24 - 16.10.2019

Години наназад ние добиваме препораки и јасно ни беше кажано дека ако има договор со Грција вратите на ЕУ се отворени. Но, тоа го расипаа. Го издигнаа Зоран Заев и тој лесно ги потпиша договорите со соседите.

Пандов за 24 Анализа: Брзи предвремени избори се решение, се друго е губење време

Магазин - 17.10.2019

„Владата на Зоран Заев е излажана од другите политичари.“ – изјави Александар Пандов во вчерашното гостување на 24 Анализа со Сеад Ризвановиќ. Пандов истакна дека ние како земја припаѓаме во Европа, но добредојдени се странските инвестиции од ...

Брзи предвремени парламентарни избори, сè останато е губење време

Република - 17.10.2019

, изјави политичкиот аналитичар Александар Пандов во вчерашното гостување на 24 Анализа. Тој истакна дека ние како земја припаѓаме во Европа, но добредојдени се странските инвестиции од земјите кои не припаѓаат на Унијата.