TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НБА тужена за неплатена кирија за сума од 1,25 милиони долари

Опсервер - 29.05.2020

Њујорк, 29 мај 2020 () – Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA ...

И НБА лигата може да биде тужена

Република - 29.05.2020

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија ...

НБА тужена за неплатена кирија за сума од 1,25 милиони долари

Курир - 29.05.2020

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија ...

НБА доби тужба за неплатена кирија од 1,25 милиони долари

+инфо - 29.05.2020

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија ...

НБА тужена за неплатена кирија за сума од 1,25 милиони долари

А1 On - 29.05.2020

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија ...

НБА: Тужба за неплатена кирија од 1,25 милиони долари

Денешен - 29.05.2020

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија ...

НБА тужена за неплатена кирија за сума од 1,25 милиони долари

MakPress - 29.05.2020

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари. Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија ...