TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во стоковна куќа во Токио: Украдена златна шолја вредна 61.000 евра

Слободен Печат - 11.04.2024

Шолја вредна повеќе од 10 милиони јени, што е околу 60.950 евра, била украдена од стоковна куќа во Токио откако била изложена во отклучена проѕирна кутија, пишува „Гардијан“ . Шолјата за чај, направена од чисто 24-каратно злато, исчезна од ...

Од стоковна куќа во Јапонија е украден златен фулџан за чај, вреден 61.000 евра

Канал5 - 11.04.2024

Вработените во една јапонска стоковна куќа денеска откриле дека од отклучена витрина била украдена златна шолја за чај што била изложена таму, вредна повеќе од 10 милиони јени или околу 61.000 евра.

Во Токио е украдена златна чаша вредна 60.000 евра

Фокус - 11.04.2024

Шолја од злато вредна повеќе од 10 милиони јени (60.850 евра) била украдена од стоковна куќа во Токио откако била изложена во отклучена кутија. Шолјата за чај, направена од чисто 24-каратно злато, исчезнала од трговскиот синџир Такашимаја, на кој ...

Златна шолја вредна над 60.850 евра украден од стоковна куќа во Токио

24Инфо - 11.04.2024

Шолја од злато вредна повеќе од 10 милиони јени (60.850 евра) била украдена од стоковна куќа во Токио откако била изложена во отклучена кутија. Шолјата за чај, направена од чисто 24-каратно злато, исчезнала од трговскиот синџир Такашимаја, на кој ...

Од стоковна куќа во Токио украдена шолја за чај вредна 60.850 евра

Локално - 12.04.2024

Шолја за чај направена од злато вредна повеќе од 10 милиони јени (60.850 евра) била украдена од стоковна куќа во Токио откако била изложена во отклучена кутија. Чајната шолја, направена од чисто 24-каратно злато, исчезнала од трговскиот синџир ...