Европа го доби својот прв подводен ресторан, и тоа на северноатлантскиот јужен брег на Норвешка. Ресторанот „Андер” (во превод „под" како збор-предлог), на своите гости им нуди прилика – додека вечераат, да уживаат во панорамската глетка во ...
Европа оваа недела го доби својот прв подводен ресторан на северноатлантскиот брег на Норвешка, во кој за оброк треба да издвоите помеѓу 200 и 400 евра, а за резервации се чека и до шест месеци.
Европа го доби својот прв подводен ресторан, и тоа на северноатлантскиот јужен брег на Норвешка. Ресторанот „Андер” (во превод „под“ како збор-предлог), на своите гости им нуди прилика – додека вечераат, да уживаат во панорамската глетка во ...
Единственото искуство на уживање во оброкот во ресторанот од пет и пол метри под површината е веќе многу барано. Овој ресторан со капацитет од околу 40 луѓе ќе го има своето свечено отворање кон почетокот на април, а веќе има над илјада онлајн ...
Европа го доби својот прв подводен ресторан, и тоа на северноатлантскиот јужен брег на Норвешка. Ресторанот „Андер” (во превод „под“ како збор-предлог), на своите гости им нуди прилика – додека вечераат, да уживаат во панорамската глетка во ...