TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Avatar: The Way of Water“: Хитот на „Дизни“ ја зголемува цената на акциите на компанијата

Слободен Печат - 08.02.2023

Акциите на „Дизни“ скокнаа за повеќе од 26 проценти само во изминатиот месец, поттикнати од успехот на „Avatar: The Way of Water“. „Avatar: The Way of Water“, продолжението на филмот со најголема заработка во историјата на кинематографијата – ...

Акциите на „Дизни“ во раст по успехот на „Аватар 2“

Опсервер - 07.02.2023

Акциите на „Дизни“ пораснаа за повеќе од 26 отсто само за месец февруари, и тоа благодарение на успехот на „Аватар 2“. Продолжението на филмот со најголема заработка во историјата, беше објавен пред шест седмици, а веќе заработи две милијарди долари ...

Акциите на „Дизни“ во раст по успехот на „Аватар 2“

MakPress - 07.02.2023

Акциите на „Дизни“ пораснаа за повеќе од 26 отсто само за месец февруари, и тоа благодарение на успехот на „Аватар 2“. Продолжението на филмот со најголема заработка во историјата, беше објавен пред шест седмици, а веќе заработи две милијарди долари ...

Акциите на „Дизни“ во раст по успехот на „Аватар 2“

Во Центар - 07.02.2023

Акциите на „Дизни“ пораснаа за повеќе од 26 отсто само за месец февруари, и тоа благодарение на успехот на „Аватар 2“. Продолжението на филмот со најголема заработка во историјата, беше објавен пред шест седмици, а веќе заработи две милијарди долари ...