TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иднината на спортските автомобили е тука. Пристигна Porsche Taycan!

Точка - 25.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Porsche Taycan пристигна во Македонија

Авто Плус - 24.02.2020

Првиот целосно електричен модел Taycan на германскиот производител на премиум автомобили Porsche, пристигна во нашата држава Ние имавме шанса да ја „уловиме“ оваа електрична ѕверка преку нашиот објектив која е изложена во продажниот салон на ...

Конечно и тој е тука. Во Македонија пристигна Porsche Taycan!

Додај Гас - 26.02.2020

Во салонот на Порше Македонија гордо седи целосно новиот и комплетно електричен Porsche Taycan Taycan е првото електрично возило на Porsche, кое е краен резултат на концептот Mission E кој беше претставен во 2015 година.

Иднината на спортските автомобили е тука. Пристигна Porsche Taycan!

А1 On - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Иднината на спортските автомобили е тука. Пристигна Porsche Taycan!

Денар - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Иднината на спортските автомобили е тука – пристигна Porsche Taycan

Макфакс - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Иднината на спортските автомобили е тука. Пристигна Porsche Taycan!

Фактор - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Иднината на спортските автомобили е тука – пристигна Porsche Taycan

USB - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Иднината на спортските автомобили е тука. Пристигна Porsche Taycan!

Спортклуб - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Пристигна иднината на спортските автомобили – „Porsche Taycan“

TopSport - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен „Porsche Taycan“. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.

Иднината на спортските автомобили е тука. Пристигна Porsche Taycan!

Машки магазин - 26.02.2020

Ги видовме сликите, сега го гледаме пред нас. Во салонот на Порше Македонија пристигна новиот и комплетно електричен Porsche Taycan. Први впечатоци: Како ништо што досега сме виделе на патот, но сепак ненаметливо присуство.