TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови ветерници во Богданци, инвестиција од 21 милион евра

Вечер - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.

Потпишување договор за втората фаза од Ветерниот парк Богданци

А1 On - 13.12.2018

Во Скопје денеска ќе бидат потпишани спогодба и договори за проектот „Ветерен парк Богданци – втора фаза“. На потпишувањето ќе се обратат министерот за финансии Драган Тевдовски, амбасадорот на СР Германија, Томас Герберих, директорот на KfW за ...

Во Богданци ќе се изградат ветерници во вредност од 21 милион евра

Независен - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милион евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.

Потпишување договор за втората фаза од Ветерниот парк Богданци

Денар - 13.12.2018

Во Скопје денеска ќе бидат потпишани спогодба и договори за проектот „Ветерен парк Богданци – втора фаза“. На потпишувањето ќе се обратат министерот за финансии Драган Тевдовски, амбасадорот на СР Германија, Томас Герберих, директорот на KfW за ...

Нови ветерници во Богданци, инвестицијата 21 милион евра

+инфо - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.

Потпишување договор за втората фаза од Ветерниот парк Богданци

Вечер - 13.12.2018

Во Скопје денеска ќе бидат потпишани спогодба и договори за проектот „Ветерен парк Богданци – втора фаза“. На потпишувањето ќе се обратат министерот за финансии Драган Тевдовски, амбасадорот на СР Германија, Томас Герберих, директорот на KfW за ...

Нови ветерници во Богданци, инвестицијата 21 милион евра

Канал5 - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.

Потпишување договор за втората фаза од Ветерниот парк Богданци

Сител - 13.12.2018

Во Скопје денеска ќе бидат потпишани спогодба и договори за проектот „Ветерен парк Богданци – втора фаза“. На потпишувањето ќе се обратат министерот за финансии Драган Тевдовски, амбасадорот на СР Германија, Томас Герберих, директорот на KfW за ...

Нови ветерници во Богданци, инвестицијата 21 милион евра

Локално - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.

Нови ветерници во Богданци, инвестицијата вредна 21 милион евра

1tv - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.

Инвестиција од 21 милиони евра во ветерниот парк Богданци

Иновативност - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци Средствата за ...

Инвестиција од 21 милиони евра во ветерниот парк Богданци

Студенти - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци Средствата за ...

Нови ветерници во Богданци, инвестицијата 21 милион евра

А1 On - 13.12.2018

Со инвестиција од 21 милиони евра ќе се заокружи проектот ветерен парк Богданци. Во втората фаза ќе бидат изградени шест ветерни турбини со инсталирана моќност од 13,8 мегавати, а ќе почнат со производство за најмногу 24 месеци.