TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет милиони луѓе ја потпишаа петицијата за поништување на Брегзит

Република - 24.03.2019

Онлајн петицијата за укинување на Член 50 и поништување на Брегзит привлече голем интерес и досега ја потпишаа пет милиони луѓе. Ова е рекордна бројка на собрани потписи преку петиција, иако е активна само од февруари оваа година.

Пет милиони луѓе ја потпишаа петицијата за поништување на Брегзит

ММС - 24.03.2019

Онлајн петицијата за укинување на Член 50 и поништување на Брегзит привлече голем интерес и досега ја потпишаа пет милиони луѓе. Ова е рекордна бројка на собрани потписи преку петиција, иако е активна само од февруари оваа година.

Три милиони Британци потпишаа петиција против Брегзит

MTM - 23.03.2019

Петицијата која ја повикува британската Влада да го повлече Членот 50 со кој се регулира напуштањето на Британија на Европската унија, денеска ја потпишаа три милиони луѓе. Официјалната интернет страница стана недостапна вчера наутро, кога ...

Пет милиони луѓе ја потпишаа петицијата за поништување на Брегзит

Локално - 24.03.2019

Онлајн петицијата за укинување на Член 50 и поништување на Брегзит привлече голем интерес и досега ја потпишаа пет милиони луѓе. Ова е рекордна бројка на собрани потписи преку петиција, иако е активна само од февруари оваа година.