TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Салман Ружди: Губењето око ме вознемирува секој ден

Нетпрес - 15.04.2024

Салман Ружди, британско-индиски писател и еден од најголемите автори од англиското говорно подрачје во XXI век зборуваше за Би-Би-Си за грозоморните детали и нападот врз него од пред две години, кога беше избоден додека говореше на сцена.

Салман Ружди: Губењето око ме вознемирува секој ден

365 - 15.04.2024

Салман Ружди, британско-индиски писател и еден од најголемите автори од англиското говорно подрачје во XXI век зборуваше за Би-Би-Си за грозоморните детали и нападот врз него од пред две години, кога беше избоден додека говореше на сцена.

Губењето око ме вознемирува секој ден

Пулс24 - 16.04.2024

Салман Ружди, британско-индиски писател и еден од најголемите автори од англиското говорно подрачје во XXI век зборуваше за Би-Би-Си за грозоморните детали и нападот врз него од пред две години, кога беше избоден додека говореше на сцена.