TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ангеловска-Бежоска: Признанието од „Централ бенкинг” е лично задоволство, но и за колегите. Народната банка не е еден ...

Бизнис Вести - 08.05.2021

Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат. Ова се едни од причините поради коишто „Централ бенкинг” ја издвои Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се ...

Ангеловска-Бежоска: „Признанието од „Централ бенкинг“ е лично задоволство, но и за колегите од Народна банка

Слободен Печат - 08.05.2021

„Централ бенкинг“ ја издвои гувернерката на народната банка Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот коишто успешно се справуваат со актуелната криза, поврзана со Ковид-19.

Ангеловска-Бежоска: Признанието од „Централ бенкинг“ е лично задоволство, но и за колегите

Република - 08.05.2021

Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат. Ова се едни од причините поради коишто „Централ бенкинг“ ја издвои Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се ...

Ангеловска-Бежоска за признанието од „Централ бенкинг“: Народната банка не е еден човек, таа е институција

Независен - 08.05.2021

Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат. Ова се едни од причините поради коишто „Централ бенкинг“ ја издвои Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се ...

Ангеловска-Бежоска за признанието од „Централ бенкинг“: Народната банка не е еден човек, таа е институција

Нова ТВ - 08.05.2021

Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат. Ова се едни од причините поради коишто „Централ бенкинг“ ја издвои Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се ...

Ангеловска-Бежоска: Признанието од „Централ бенкинг” е лично задоволство, но и за колегите. Народната банка не е еден ...

Акцент - 08.05.2021

Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат. Ова се едни од причините поради коишто „Централ бенкинг” ја издвои Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се ...

Ангеловска-Бежоска: Нефункционалните кредити сведени на историски најниско ниво

Локално - 08.05.2021

Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат. Ова се едни од причините поради коишто „Централ бенкинг“ ја издвои Анита Ангеловска-Бежоска меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се ...

Ангеловска-Бежоска: Признанието од „Централ бенкинг" е лично задоволство, но и за колегите

Канал5 - 08.05.2021

Признанието од „Централ бенкинг" е лично задоволство, но и за колегите. Народната банка не е еден човек, таа е институција. Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат.

Ангеловска-Бежоска: „Признанието од „Централ бенкинг“ е лично задоволство, но и за колегите од Народната банка

Глас на Америка - 07.05.2021

„Централ бенкинг“ ја издвои меѓу трите гувернерки од светот, коишто успешно се справуваат со актуелната криза, поврзана со Ковид-19. Нефункционалните кредити се сведоа на историски најниско ниво, додека депозитите продолжија да растат.