TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето

Опсервер - 09.04.2020

Берлин, 9 април 2020 () – Германскиот министер за здравство Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето. Имено, кон средината на март прекинаа со работа сите компании што не беа неопходни ...

Јенс Шпан: Ќе причекаме уште малку за прослави

А1 On - 07.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот. – Нема веднаш да биде се како претходно, порача Шпан по состанокот на ...

Германскиот министер за здравство сигурен: Лекот за коронавирусот ќе се појави пред вакцината!

Република - 07.04.2020

Министерот за здравство на Германија, Јенс Шпан, изразил надеж дека во лечењето на COVID-19 наскоро ќе може да се користат лекови со целно дејство, бидејќи, како што е уверен, на пазарот пред вакцината ќе се појави лекот.

Јенс Шпан: Ќе причекаме уште малку за прослави

24Инфо - 07.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот. – Нема веднаш да биде се како претходно, порача Шпан по состанокот на ...

Германски власти: Невозможно е веднаш по Велигден состојбата да се врати во нормала

Република - 07.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот. – Нема веднаш да биде се како претходно, порача Шпан по состанокот на ...

Јенс Шпан: Прославите и забавите ќе почекаат

Слободен Печат - 07.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот. – Нема веднаш да биде се како претходно, порача Шпан по состанокот на ...

Јенс Шпан: Ќе причекаме уште малку за прослави

Опсервер - 07.04.2020

Берлин, 7 април 2020 () – Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот.

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан: Ќе причекаме уште малку за прослави

Либертас - 07.04.2020

– Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот. – Нема веднаш да биде се како претходно, порача Шпан по состанокот на ...

Јенс Шпан: Ќе причекаме уште малку за прослави

MakPress - 07.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан изјави денеска дека ситуацијата е се уште сериозна и невозможно е, веднаш по Велигден, целосно враќање во нормалниот живот. – Нема веднаш да биде се како претходно, порача Шпан по состанокот на ...

Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето

Курир - 09.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето. Имено, кон средината на март прекинаа со работа сите компании што не беа неопходни за населението за време ...

Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето

А1 On - 09.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето. Имено, кон средината на март прекинаа со работа сите компании што не беа неопходни за населението за време ...

Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето

24Инфо - 09.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето. Имено, кон средината на март прекинаа со работа сите компании што не беа неопходни за населението за време ...

Шпан: Германија е со позитивен тренд во падот на новозаразени, по Велигден постепено враќање во нормала

Денешен - 09.04.2020

Германскиот министер за здравство Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето. Имено, кон средината на март прекинаа со работа сите компании што не беа неопходни за населението за време ...

Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во Германија може наскоро да продолжат со работењето

Либертас - 09.04.2020

– Германскиот министер за здравство Јенс Шпан ги истакна условите според кои компаниите во таа држава може наскоро да продолжат со работењето. Имено, кон средината на март прекинаа со работа сите компании што не беа неопходни за населението за време ...