TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откако ја сменивме градинката, нервозно се смее и ја гризе јаката на маицата. Дали да чекам само да му помине?

Деца - 28.01.2022

Рубриката „Прашај психолог“ овозможува стручна поддршка од психолози и психотерапевти на родителите при справување и решавање одредени актуелни прашања од психолошка природа на нивните деца и е резултат на соработка помеѓу Деца.мк и „ Психотерапика ...

Откако ја сменивме градинката, нервозно се смее и ја гризе јаката на маицата. Дали да чекам само да му помине?

Факултети - 28.01.2022

Имам 4,5-годишен син. Оди во градинка од својата прва година, но кога имаше три и пол години ја сменивме градинката. Секогаш кога ќе го прашам како поминал, ми одговара со „не знам“ и се смее нервозно.