TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пендаровски: Во очи влезот на НАТО може да очекуваме политичка пропаганда и „фејк њуз“

Локално - 08.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски очекува политичка пропаганда и лажни вести пред влезот во НАТО

iPortal - 08.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи влезот во НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: Во очи влезот на НАТО може да очекуваме политичка пропаганда и „фејк њуз”

24Инфо - 08.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз”. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: Во очи влезот на НАТО може да очекуваме политичка пропаганда и „фејк њуз“

Сител - 08.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: Пред влезот на НАТО може да очекуваме политичка пропаганда и „фејк њуз“

+инфо - 08.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: Во очи влезот на НАТО може да очекуваме политичка пропаганда и „фејк њуз“

4NEWS - 08.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: Можно е зголемен број на „фејк њуз“ пред влезот на Македонија во НАТО

MakPress - 09.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: пред влезот во НАТО може да очекуваме „фејк њуз“

Р.С.Европа - 09.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот во НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. „Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...

Пендаровски: Во очи влезот на НАТО може да очекуваме политичка пропаганда и „фејк њуз“

Опсервер - 09.12.2019

Претседателот Стево Пендаровски смета дека во очи на влезот на НАТО, можеме да бидеме предмет на кампањата на политичка пропаганда, или на „фејк њуз“. – Дали во очи на влез на НАТО, наредниве неколку месеци можеме да бидеме предмет на кампањата на ...