TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Десетина граѓани се пожалиле кај Омбудсманот за повредено избирачко право

Телма - 24.04.2024

На бесплатнатната телефонска линија во канцеларијата на Народниот правобранител досега реагирале десетина граѓани кои се пожалиле дека им е повредено избирачкото право. Народниот правобранител ќе презема итни мерки за ефективно постапување, со цел ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

MakPress - 22.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Gostivarpress.mk - 22.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, задутре од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Народниот правобранител отвори бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Радио МОФ - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, во среда – 24 април, 2024 г., од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на Република Северна Македонија, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на ...

Отворена бесплатна линија на Народниот правобранител, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото ...

ТВ21 - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре среда – 24 април, 2024 г., од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на Република Северна Македонија, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на ...

На овие телефонски броеви можете да пријавите повреда на избирачкото право

4NEWS - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре среда – 24 април, 2024 г., од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на Република Северна Македонија, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на ...

На овие телефонски броеви можете да пријавите повреда на избирачкото право

Република - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре среда – 24 април, 2024 г., од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на Република Македонија, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото ...

Утре кај Народниот правобранител и по телефон може да се пријави повреда на избирачко право

МКД - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре, среда, од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг од претседателските ибори граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија 0800 ...

На овие телефонски броеви можете да пријавите повреда на избирачкото право

Lider - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре среда – 24 април, 2024 г., од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на Република Македонија, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото ...

Пријавете повреда на избирачкото право на овие телефонски броеви

Вечер Прес - 23.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре среда – 24 април, 2024 г., од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на Република Македонија, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

А1 On - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

24 Вести - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Бесплатна телефонска линија на Народниот правобранител за пријавување повреда на избирачко право

360 степени - 24.04.2024

Народниот правобранител информира дека повреди на избирачкото право може да се пријават на телефонски броеви и во подрачните канцеларии во Струмица, Кичево, Тетово, Битола, Штип и во Куманово Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 ...

Бесплатна телефонска линија на Народниот правобранител за пријавување повреда на избирачко право

Алсат-М - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг од претседателските избори, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија 0800 ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Бриф - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Пријави проблем при гласање на бесплатните телефонски линии

Телма - 24.04.2024

Денеска од 7 до 19 часот, во канцеларијата на Народниот правобранител граѓаните ќе можат да пријават било каква повреда на избирачкото право, на бесплатната телефонска линија 0800 54321 . Освен на бесплатната телефонска линијата, граѓаните ќе можат ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Press24 - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, утре од 7 до 19 часот, на денот на одржување на вториот круг за избор на претседател на Република Северна Македонија и на парламентарните избори, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на ...

Бесплатна телефонска линија на Народниот правобранител за пријавување повреда на избирачко право

Либертас - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг од претседателските избори, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија 0800 ...

Бесплатна телефонска линија на Народниот правобранител за пријавување повреда на избирачко право

Вечер Прес - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг од претседателските избори, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија 0800 ...

ПРИЈАВЕТЕ ПОВРЕДА НА ИЗБИРАЧКОТО ПРАВО Народниот правобранител отвори бесплатна телефонска линија

+инфо - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Република - 24.04.2024

Во канцеларијата на Народниот правобранител, денеска од 7 до 19 часот, на денот на одржување на првиот круг за избор на Претседател на државата, граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија ...

Десетина граѓани се јавиле кај Народниот правобранител за повредено избирачко право

Фокус - 24.04.2024

Досега на бесплатнатната телефонска линија во канцеларијата на Народниот правобранител се јавиле десетина граѓани, кои се пожалиле дека им е повредено избирачкото право. Народниот правобранител ќе презема итни мерки за ефективно постапување, со цел ...

Десетина граѓани се јавиле кај Народниот правобранител за повредено избирачко право

Либертас - 24.04.2024

Досега на бесплатнатната телефонска линија во канцеларијата на Народниот правобранител се јавиле десетина граѓани, кои се пожалиле дека им е повредено избирачкото право. Народниот правобранител ќе презема итни мерки за ефективно постапување, со цел ...